PURE lijn - ICI Paris XL

Straal deze lente dankzij deze nieuwe producten van de PURE lijn van ICI Paris XL.

Blotting Paper
Het matterend papier van ICI PARIS XL PURE absorbeert overtollige talg en zorgt voor een matte, subtiel poederachtige huid, terwijl uw make-up onaangetast blijft. De huid voelt onmiddellijk verfrist en de teint is stralend, zonder te glimmen. Kan op elk moment van de dag worden gebruikt om uw teint bij te werken.

Gebruiksadvies: druk het papier tegen de glimmende huid tot deze perfect gemattifieerd is. Herhaal indien nodig.
Beautytip: gebruik het papier voordat u uw make-up aanbrengt zodat uw poeder en foundation de hele dag goed blijven zitten.


Doosje met 50 velletjes matterend papier €5.95 – Beschikbaar vanaf maart 2018 


Eye Make-up Remover pads
Ontdek de pads van ICI PARIS XL PURE. Er zijn twee formules die speciaal zijn ontwikkeld om make-up van alle huidtypen grondig en mild te verwijderen: een formule op basis van lotion reinigt de huid grondig zonder een vettig laagje achter te laten, en voedt en vitaliseert de huid. Terwijl de formule met abrikozenpitolie speciaal werd ontwikkeld om waterproof make-up eenvoudig te verwijderen. Al onze pads zijn dermatologisch getest en geschikt voor gebruik op de gevoelige huid rond de ogen. 
Beautytip: leg voor een extra verfrissend effect de pads 15 minuten in de koelkast en gebruik ze vervolgens om uw oogmake-up te verwijderen. 
Actieve bestanddelen:
• Kamille-extract: voor een zachte reiniging en kalmerend voor de oogcontour
 • Provitamine B5: stimuleert de celvernieuwing en versterkt de wimpers.
 • Malva: verzachtende, kalmerende en ontstekingsremmende werking 


Doosje met 50 pads voor € 3.95 - Beschikbaar vanaf april 2018. 


Dagelijks exfoliërende pads
Deze reinigingspads met salicylzuur en fruitzuren zijn speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van je huid. De formule is rijk aan aloë vera, hamamelis en Pro Vitamine B5, helpt de poriën te sluiten en geeft de huid een fijnere textuur.

De pads zijn zacht en perfect te gebruiken om de doffe en oneffen huid aan te pakken. Dankzij de speciale formule is dit product geschikt voor alle huidtypen en worden deze efficiënt gescrubt, verstevigd en hersteld. Doordat de microcirculatie van je gezicht wordt gestimuleerd, worden dode huidcellen verwijderd. Voor een stralende teint die er zuiverder, steviger en schitterend uitziet.

Als je de pads dagelijks en regelmatig gebruikt, wordt je huid gladder en kan deze beter je verzorgingsroutine opnemen. Dankzij de zachte werking zijn deze pads geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs voor de gevoelige huid. 

Gebruiksadvies: 1 à 2 keer per dag gebruiken op het gezicht, de hals en de decolleté. Licht inmasseren en het gebied rond de ogen vermijden. Niet afspoelen. Vermijd contact met de ogen. Bij oogcontact goed spoelen met water. 

Actieve bestanddelen: 
  • Aloë Vera: herstellend en antibacterieel effect 
  • Hamamelis: verzachtend, sluit de poriën 
  • Provitamine B5: stimuleert de celvernieuwing


Doosje met 60 pads voor €6,95 - Beschikbaar vanaf april 2018



Liefs Marelle 

Reacties

Populaire posts