Over ons


Hey iedereen,

Super dat jullie even een kijkje komen nemen op onze blog !!!

Wij zijn Margot en Ellen! Samen delen wij een passie voor make-up, verzorgingsproducten en alles hieromtrent. In 2015 hebben wij Marelle Beautyblog opgericht. Toen waren we beide nog student, ondertussen zijn we afgestudeerd.


Het is vooral een blog voor en door beauty liefhebbers en we willen onze blog dan ook zeer toegankelijk maken voor iedereen. Zo kan je bijvoorbeeld steeds contact met ons opnemen via verschillende kanalen zoals Facebook, Twitter of Instagram. Je kan suggesties insturen en wij stellen jullie mening ook enorm op prijs :)

Op onze blog verschijnen regelmatig berichten met Make-up tips, reviews omtrent uiteenlopende producten, tips omtrent lichaamsverzorging en alles wat verder nog met beauty en gezondheid te maken heeft.

Wij focussen vooral op alles wat met beauty en verzorging te maken heeft maar soms zal je ook wel een post zien voorbij komen die te maken heeft met Food and Health, Fashion of vrijetijdsbesteding.

Hebben jullie tips, of willen jullie een review lezen over een bepaald product? Aarzel dan zeker niet om ons een bericht te sturen via onze Facebook pagina, Instagram of stuur ons gerust een e-mail en wij testen dit met veel plezier voor je uit :)

Liefs, Marelle xx.

Reacties

Populaire posts