ONLY YOU NORTHERN LIGHTS COLLECTION



Wie is nog nooit minutenlang in het gras blijven liggen, overdonderd door de majestueuze grootsheid van een prachtige sterrenhemel? En wie droomt er niet van om op een dag de kans te hebben de zeldzame schoonheid van het Noorderlicht met eigen ogen te aanschouwen?

Met de nieuwe Herfst – Winter Nagellakcollectie haalt ONLY YOU dit wondermooie spektakel van de natuur naar jouw dagelijkse leven, met 5 diepe, intense tinten nagellak. Zo fel als een komeet die op volle snelheid de atmosfeer doorkuist, met evenveel glinsteringen als er sterren zijn.

Laat je verrassen door deze exclusieve kleuren die jouw manicure nog fascinerender maken dan de allermooiste sterrenhemel.



ONLY YOU nagellak – 289 Polar Party € 4,95
Een blauwe tint zo diep als de nacht, met zilveren micro-glitter als waren het duizenden fonkelende sterren. Zodra je hem aanbrengt, krijg je jouw blik er niet meer van los! Je bent gewaarschuwd...
 
ONLY YOU nagellak – 202 Intergalactic Lovers € 4,95
Rode nagellak is steeds een klassevolle en elegante keuze. Deze Intergalactic Lovers is geen uitzondering, en voegt dankzij zijn blauwe micro-glitter een magnetische toets toe aan jouw manicure. Liefde op het eerste zicht gegarandeerd!
ONLY YOU nagellak – 684 Supernova € 4,95
‘Supernova’ is de wetenschappelijke naam voor de explosie van een massieve ster, die buitengewoon fel schittert. Net zoals jij wanneer je deze prachtige donkerroze tint draagt. Zo ben jij de ster van de dag!
ONLY YOU nagellak – 503 Cosmic Rain € 4,95
Cosmic Rain is een delicate roségouden chrome-kleur met zilveren accenten. Even oogverblindend als een regen van stardust, de ultieme toets van elegantie dus voor elke winter outfit.



ONLY YOU nagellak – 552 Milky Way € 4,95
Wist je dat de Melkweg eigenlijk ons stelsel is in zijaanzicht? Deze Milky Way topcoat heeft evenveel mini multicolour glitter als ons sterrenstelsel sterren heeft, voor een adembenemend effect.

De ONLY YOU Northern Lights Collection is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL, vanaf 2 oktober 2017.


Liefs Marelle 

Reacties

Populaire posts