Goed Gevoel - Rainpharma box


Goed Gevoel werkt vaak samen met beautymerken om zo leuke boxen uit te brengen. In april hadden ze nog een samenwerking met Deauty. Deze maand werken ze samen met Rainpharma.


Rainpharma is een volledig Belgisch brand. Van de verpakking tot de inhoud wordt verwerkt in België, geweldig toch?! Verder zijn ze dierproefvrij, natuurlijke producten en zeer zacht voor je huid. Rainpharma startte eerst met voedingssupplementen. Vanuit het principe dat schoonheid van binnenuit komt. Daarom gebruiken ze enkel natuurlijke producten in hun gamma. Persoonlijk kan ik Rainpharma van hun verzorgingsproducten. Zelf wist ik niet dat ze gestart waren met een dieetassortiment. 


Deze maand kan je bij Goed Gevoel een kennismakingsbox kopen voor €12,50 (t.w.v. €80) extra. In totaal zijn er zes samples. Deze bevatten minimaal 20ml dus zeker voldoende om te leren kennen. Dat vind ik wel leuk dat het iets grotere samples zijn. Het is niet dat ze na eenmaal gebruiken op zijn.
Inhoud van de box:
  • Dedicated Face Wash (30 ml)
  • Brightening Face Scrub (20 ml)
  • Amazing Oil Cleanser (30ml)

  • Comforting Clay Mask (20ml)
  • Elementary Toning Mist (30ml)
  • Faithful Face Guard (30ml)


A: Amazing Oil Cleanser (30ml)
is een huidreiniger op basis van olie. Deze bijzondere formule verwijdert waterproof make-up, overtollig talg en verontreinigende stoffen uit de lucht in een handomdraai.
B: Brightening Face Scrub (20 ml) 
is een scrub op basis van oliebolletjes uit jojoba. Die verwijderen dode huidcellen in alle zachtheid zodat huidverstoppingen geen kans krijgen. Het resultaat? Een zachte huid en een stralende gloed!
C: Comforting Clay Mask (20 ml) 
is een heerlijk geurend en romig masker dat komaf maakt met onzuiverheden. De rijke formule verzorgt, verstevigt en kalmeert. Je huid is nadien egaal en voelt onbeschrijflijk zacht aan!
D: Dedicated Face Wash (30 ml)
is een intense maar toch milde reiniger die alle wateroplosbare vuilrestjes verwijdert. Het natuurlijke kokosschuim heeft een verkwikkend en verzachtend effect op je huid. De formule op basis van zuiver bloemenwater is sulfaat- en watervrij zodat je huid nadien niet droog aanvoelt of trekt.
E: Elementary Toning Mist (30ml)
is een water-zonder-water dat de huid kalmeert en ontspant nadat ze met water in contact gekomen is. De verstuiver op basis van rozenwater is een onmisbare stap in je reinigingsritueel maar je kan hem net zo goed in de loop van de dag gebruiken, als heerlijk opkikkertje.
F: Faithful Face Guard (20 ml) 
is een revolutionair 4-in-1 product dat zowel serum, en oogverzorging als dag- en nachtcrème is. Een natuurlijk verkregen extract uit rode alg vormt het sleutelingrediënt van deze verbluffende formule die geschikt is voor ieder huidtype. Het resultaat? Een zijdezachte huid met een instant glamour-effect! De geurige mix van essentiële oliën en oranjebloesem maakt je verwenmomentje compleet.


Ik ben zeer benieuwd om met deze producten te spelen! 
Haal jij ook de box in huis?





Nu te koop in de dagbladhandel voor €16,90


Liefs Marelle 


Reacties

Populaire posts