Blessing Browns - Catrice

Bruine lippen – deze trend uit de jaren ‘90 is terug! Ze beleeft haar revival en verovert de modewereld. De Limited Edition Blessing Browns by CATRICE verzekert je van statement lippen in kleuren als warm karamel, mahonie rood en pruimkleurig bruin. 

Lip Liners - €2,59

De kleur gecoördineerde Lip Liners passen perfect bij de Melting Lip Colours. Met een langhoudende, matte textuur die de kleur intensifieert en ervoor zorgt dat deze langer blijft zitten. 
 

Verkrijgbaar in vier kleuren: Café au Laat, Crème Brulée, Tarte au Chocolat en Macaron Kiss

CATRICE BLESSING BROWNS MELTING LIP COLOUR – € 4,99

Crèmige textuur met medium dekking en een glanzende finish. Verkrijgbaar in de kleuren Café Au Lait, Crème Brulée, Tarte Au Chocolat en Macaron Kiss.

 



CATRICE BLESSING BROWNS METALLIC LIQUID LIP LINER – € 3,59

Met een metallic finish en viltstiftpunt applicator creëert de Liquid Lip Liner unieke lip looks. Verkrijgbaar in de kleuren Copper To Go en Rosé Frappé.



CATRICE BLESSING BROWNS MATT LIP CREAM – € 3,99
Hoge pigmentatie met een super matte finish die de lippen niet uitdroogt. Verkrijgbaar in de kleuren Café Au Lait, Café Noir, Mousse Au Chocolat en Plum Sucrée.
 


Ik ben zeer benieuwd naar deze collectie. Persoonlijk vind ik het mooie kleuren. Verkrijgbaar van half september tot half oktober.

Liefs Marelle x







Reacties

Populaire posts