Catrice Herfst-Winter 2017

Vandaag hebben we een leuke preview voor jullie! De nieuwe herfst- en wintercollectie van Catrice! Metallic is de trend van 2017 en deze is ook terug te zien in de nieuwe collectie. Ultieme statement looks zijn gegarandeerd met het gebruik van de Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette, de Liquid Lip Powder en de nieuwe Chrome Infusion Nail Lacquers


ALL EYES ON YOU
GLAM & DOLL FALSE LASHES MASCARA WATERPROOF  - €3,99
Met zijn diepzwarte, waterproof textuur creëert deze mascara een valse wimper look dankzij het gekrulde elastomeerborsteltje.


BROW PALETTE MATT & GLOW - €3,99
3 in 1 Brow Palette: Sculpting wax en twee poeders om je wenkbrauwen een matte of trendy glans finish te geven. Inclusief duo-applicator. Deze is te verkrijgen in twee kleuren
010 Nove Flash Lights

020 Hot Chocoholic

 AQUA FRESH HIGHLIGHTING EYESHADOW  - €4,59
Sneldrogend en langdurig: de op water gebaseerde elastische textuur bevat lichtreflecterende deeltjes voor een  metallic finish.



  
THE ULTIMATE CHROME COLLECTION EYESHADOW PALETTE  - €4,99
Met negen perfect op elkaar afgestemde kleuren biedt dit palet een overvloed aan highlighting kleuren met poeder textuur en effecten van metallic tot holografisch.



SENSITIV´ EYES LIQUID LINER - €3,89
De Liquid Liner met borsteltje is getest op gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. De textuur is langhoudend en makkelijk te verwijderen

GLAM & DOLL SUPER BLACK LINER WATERPROOF - €3,39
Liner met een innovatieve, flexibele viltstift tip in tulp vorm voor waterproof, langhoudende en diepzwarte eyeliner stijlen

GLAM & DOLL VOLUMIZING MASCARA PRIMER - €3,99
Aanbrengen als primer onder je gebruikelijke mascara. De crèmekleurige textuur geeft volume aan je wimpers en bevat argan olie.

LOVELY LIPS
LIQUID LIP POWDER - €3,99
De vloeibare texturen laten het lijken of de lippen zijn ondergedompeld in metallic poeder: De Liquid Lip Powder overtuigt met zijn langhoudende formule en ultiem mat effect.


 VOLUMIZING LIP BALM - €4,59
De verzorgende Lip Balm met shea boter verzekert je van volumineuze lippen en heeft een fijn verkoelend effect.


ULTIMATE MATT LIPSTICK - €3,99
Deze lipsticks met een complete matte finish garanderen een hoge kleurverdeling, intensieve dekking en een fijn gevoel op de lippen.


 LIQUID LIP POWDER  - €3,99
Poedermatte finish, vederlicht gevoel op de lippen en een langhoudende formule met een goede dekking.


FABULOUS FACE
Contouring, Draping, Strobing – het Professional Make Up Techniques Face Palette is ideaal voor alle laatste make-up technieken. Personaliseer je foundation met de Prime and Fine Make Up Transformer Drops Wake Up Effect/Waterproof. Gemixt met foundation geven de druppels je een frisse teint of maken ze je make-up waterproof.

LIGHT CORRECTING SERUM PRIMER - €4,59
Onder je foundation geeft de fijne gouden glans van deze serum primer een subtiel glanseffect dat nog intensiever is bij individueel aanbrengen.

 SUN LOVER GLOW BRONZING POWDER - €4,99
De zijdezachte, gebakken Bronzing Poeder met ultrafijne, lichtreflecterende pigmenten past zich aan ieder huidtype aan en verzekert je van stralende accenten en een subtiel gebruinde look
PROFESSIONAL MAKE UP TECHNIQUES FACE PALETTE - €12,99
Zes poederachtige kleuren en twee crèmige texturen maken het gebruik van verschillende make-up technieken eenvoudig met slechts één palet:  contouring, draping & strobing

PRIME AND FINE MAKE UP TRANSFORMER DROPS WATERPROOF  - €3,59
De Transformer Drops maken iedere vloeibare CATRICE foundation waterproof zodra ze gemixt worden



PRIME AND FINE MAKE UP TRANSFORMER DROPS WAKE UP EFFECT - €3,59
Voeg ze toe aan CATRICE foundation, voor een wakker effect en een frisse teint.

STROBING BLUSH - €3,99
Zachte en poederachtige blush in verschillende kleuren, voor het creëren van stralende accenten dankzij de lichtreflecterende pigmenten



SILICONIC MAKE UP BLENDER - €4,59
De professionele silicone spons is ideaal voor het aanbrengen van vloeibare en crèmige texturen. Bijkomend voordeel: het materiaal absorbeert vloeibare texturen niet, is gemakkelijk schoon te maken en daarom bijzonder hygiënisch.
 








STROBE TO GLOW HIGHLIGHTER STICK - €4,59
Voor een stralende teint: de crèmige textuur met een highlighting glans in een praktische stick.
 


MATT TO CHEEK BLUSH STICK - €4,59
De langhoudende crème-tot-poeder textuur is makkelijk te blenden en versmelt met de huid.


COLOUR CORRECTING
Donkere cirkels, roodheid of een doffe teint? Breng wat kleur aan! Met het gebruik van kleurcorrectie verdwijnen oneffenheden van de huid eenvoudig en snel. Bijvoorbeeld met de vloeibare Re-Touch Concealer of de Colour Neutralizer Mattifying Powder met matte finish.

ALLROUND COLOUR CORRECTION PALETTE - €3,99
De crèmige texturen zijn ideaal om oneffenheden van de huid te laten verdwijnen met kleurcorrectie.

RE-TOUCH CONCEALER - €4,59
Vloeibare concealer met een medium dekking in drie kleurcorrigerende kleuren die ieder een specifieke imperfectie van de huid aanpakken door middel van kleurcorrectie. Geeft een egale teint en hydrateert tot wel 18 uur lang.
Re-Touch Anti-Dark Circle 020 Yellow

Re-Touch Anti-Red Concealer 030 Green

Re-Touch Brightening Concealer 010 Lavender

COLOUR NEUTRALIZER MATTIFYING POWDER - €4,59
De kleurcorrigerende poeder in vier kleuren zorgt voor een matte finish – kan individueel of gecombineerd worden gebruikt.


COLOUR CORRECTOR NAIL BEAUTIFIER  -€2,99
De Nail Beautifier corrigeert onregelmatigheden, neutraliseert verkleuringen en geeft een glanzende finish met een volume-effect.

ICONIC NAILS

BROWN COLLECTION NAIL LACQUER  - €2,99
De formule met een hoge dekking is verrijkt met acai olie en geeft een hoogglans finish. Met en zonder glanzende effecten.


POWER VOLUME 3D TOP COAT  - €2,99
De hoge kwaliteit topcoat overtuigt met een gel glans look en biedt een beschermende laag voor de bovenste laag van je nagels.
CHROME INFUSION NAIL LACQUER - €3,59
Een perfecte finish met een metallic of een unieke duo chroom look voor je nagels.



Zo, dit was een lang artikel! Het zijn opnieuw een zeer mooie lijn van Catrice. Zelf hou ik enorm veel van herfstkleuren. Deze collectie bevat dan ook prachtige herfstkleuren, ik kan niet wachten om deze te gebruiken. Deze collectie sluit aan met de huidige modetrends.
Zelf ben ik benieuwd naar de nieuwe nagellakkleurtjes, lip powder en het face palette.

Naar welke producten ben jij benieuwd?

Te verkrijgen in het Kruidvat (datum nog niet gekend)


Liefs Marelle x







Reacties

Populaire posts