Opening MAC Veldstraat Gent

Vorige week vrijdag 26 mei, was het de opening van de nieuwe MAC winkel in Gent. De nieuwe MAC winkel bevindt zich in de veldstraat. 


Een paar maanden geleden was er al reclame op het winkelpand. Vol spanning was het afwachten tot de opening. Er werd echter niet veel reclame gepubliceerd rond de opening. Niets vermoedend hadden wij die dag in Gent afgesproken. Toen wij de lange rij aan de MAC zagen, besloten we ook onze kans te wagen. De winkel opende rond 10u de deuren, rond 11u waren wij binnen.

De winkel is echt prachtig! Het is een zeer ruime winkel. De andere MAC in Gent, is iets kleiner. Doordat het kleiner is, is het soms niet zo leuk om te shoppen. De nieuwe MAC is veel ruimer en je hebt voldoende plaats om te bewegen tussen de verschillende rekken/standen. In het midden van de winkel is er een 'PLAY-tafel'. Hier kan je verschillende soorten make-up testen. 

Bij de ingang kregen wij een goodiebag. Hierin zat een koekje, een blikje tomatensap en velvetease lip pencil.

De koekjes hadden verschillende fruitvormen. Met dit koekje kon je een prijs winnen: een jaar lang gratis make-up. Net zoals een fortune cookie, zou er in het winnende koekje een briefje zitten. Jammer genoeg zat er geen briefje in mijn koekje.

Ananas cookie

Pittig tomatensapje

Reddy To Go


Zijn jullie benieuwd wat wij hebben gekocht?


Liefs Marelle x




Reacties

Populaire posts