KRUIDVAT HAARPRODUCTEN

Met de overgang van winter naar voorjaar en zomer is een optimale verzorging van het haar van essentieel belang voor het behoud van een stralende coupe. Kruidvat introduceert nieuwe haarverzorgingsproducten voorzien van een drievoudige formule speciaal ontwikkeld voor een specifieke treatment. De unieke Ion-technologie in alle producten voorkomt pluizig haar en zorgt voor een mooie, langdurige glans. Het resultaat is een perfecte coupe met stralende lokken tot in de puntjes verzorgd!




KRUIDVAT SHAMPOO EN CRÈMESPOELING

Met de Color & Gloss producten bescherm je gekleurd haar tegen vervaging. Het krachtige Power Protect-System - verrijkt met de ‘power-fruits’ goji bes en cranberry in combinatie met provitamine B5 - versterkt een levendige kleur en briljante glans.

De Oil & Rescue producten hebben een rijk Phyto-Oil-Care complex bestaande uit arganolie, pruimenpitolie en provitamine B5 voor extra verzorging, intensieve voeding en bescherming van droog en zeer beschadigd haar. De haarstructuur wordt verbeterd en het haar voelt weer zijdezacht en soepel aan. Gebruik het nieuwe Haarmasker Oil & Rescue voor een extra diepe herstellende werking om haarbreuk tegen te gaan.

Tot slot geef je fijn en futloos haar zichtbaar meer volume met de Volume & Power producten. Het krachtige Collagen Boost-System met hoogwaardig collageen, waterlelie-extract en provitamine B5 geeft een overweldigend volume effect en heeft een revitaliserende werking, zonder het haar te verzwaren






MARROKAANSE ARGAN OLIE 

Verzorg droog en pluizig haar extra met het Haarmasker Moroccan Argan Oil. Dit product is verrijkt met arganolie, bekend om zijn voedende en verzachtende eigenschappen. Daarnaast bevat het masker amandelolie voor extra verzorging.

SUMMER RESCUE
Kruidvat introduceert vier nieuwe keratine treatment producten om droog en beschadigd haar te herstellen en intensief te verzorgen dankzij het keratine repair complex, provitaminen B5 en tarweproteïne.

  • Het Anti-klit Spray Keratin Hair Repair is een voedende spray die het haar direct gemakkelijk doorkambaar maakt en beschermt tegen haarbreuk
  • Het 1 Minuut Masker Keratin Hair Repair en het Haarmasker Keratin Hair Repair voeden en herstellen het haar tot diep in de kern. Hierdoor wordt de structuur van binnenuit verbeterd, zonder het haar te verzwaren
  • Kies speciaal voor een extra boost de Herstelkuur Keratin Hair Repair, een intensieve kuur die je niet uitspoelt, waardoor het haar weer in topconditie komt.


HOT HAIR CARE
Bescherm je haar tegen de hitte van deze styling tools met de Kruidvat Effex Föhn Spray. Daarnaast geeft deze haarspray een volume boost en extra versteviging na het föhnen. Waan je vervolgens op een hagelwit strand en creëer een messy beach look met de nieuwe Kruidvat Effex Sea Salt Spray. Met dit stylingsproduct geef je het haar een warrige textuur met een luchtig volume en een stug effect alsof je zo van het strand komt.

De Kruidvat Professional Personal Care heeft diverse haarstylingtools om de meest uiteenlopende coupes te creëren. Mix en match de stylingtools met de nieuwe Effex stylingproducten van Kruidvat voor de meest trendy kapsels!

Kruidvat Professional Stylingtools


BASIC STYLING 
Met de Kruidvat Professional Haardroger droog en stijl je je haar in een handomdraai, dankzij de twee verschillende snelheden en twee warmtestanden. Voor extra precisie gebruik je de speciale blaasmond, voor extra volume de diffuser. De ionische technologie minimaliseert statisch haar en zorgt juist voor een mooie glans en zachte lokken.

Stylingtip: Draai lang haar, zodra je klaar bent met föhnen en het nog warm is, voorzichtig rond in een losse knot en zet vast met een schuifspeldje.

VOLUMNIEUZE STYLING 
Liefhebbers van volume opgelet! Naast de Professional Warme luchtborstel heeft Kruidvat nu ook een roterende variant voor extra volume. Föhn en borstel je haar tegelijkertijd in het gewenste model en dankzij de cool shot functie blijft je haar na het stijlen langer in model.

Stylingtip: Maak ronddraaiende bewegingen voor een mooie gepolijste look en creëer gemakkelijk een grove, soepele slag. Voor extra volume draai je het haar met de borstel iets tegen de groeirichting in. 

CURLY & WAVY
Voor de mooiste krullen-coupe of een stylish wavy bob is de Kruidvat Professional Krultang de perfecte stylingtool. De keramische coating draagt bij aan het beschermen van het haar tegen de hitte van deze tool.
Stylingtip: Spray de Kruidvat Effex Sea Salt Spray op handdoekdroog haar en föhn het zonder te borstelen droog. Draai vervolgens het uiteinde van een lok om de krultang en creëer een subtiele wave. Bepaal met de dikte van de lok en krultang de breedte van de wave. 

SUPER SLEEK
Super strak, stijl en een middenscheiding, de super sleek coupe is hot! Belangrijk bij deze stijl is mooi gezond haar. Gebruik de nieuwe Kruidvat Effex Föhn Spray als extra bescherming tegen de hitte voordat je de Kruidvat Professional Stijltang tevoorschijn tovert. De ionische technologie minimaliseert statisch haar en stimuleert een mooie glans en zijdezacht gevoel.

Stylingtip: Gespot bij topmodel Kendall Jenner, de platte beach waves. Creëer een subtiele golf met de stijltang en duw het haar met je handen omhoog voor een natuurlijke slag. Laat de punten stijl voor een mooie, gepolijste finish.


Verkrijgbaarheid & prijs
De Kruidvat haarverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en via www.kruidvat.be.

Shampoo Color & Gloss, Oil & Rescue, Volume & Power: €1,79
Crèmespoeling Color & Gloss, Oil & Rescue, Volume & Power: €1,79Haarmasker Moroccan Argan Oil: €2,99Anti-klit Spray Keratin Hair Repair & glans: €2,991 Minuut Masker Keratin Hair Repair: €0,99Haarmasker Keratin Hair Repair: €2,99Herstelkuur Keratin Hair Repair: €2,49Effex Föhn Spray: €2,99Effex Sea Salt Spray: €2,99

Kruidvat Professional Stylingtools
Haardroger: €14,99
Warme luchtborstel (incl. 3 opzetstukken): €14,99
Roterende warme luchtborstel (incl. 2 opzetstukken): €24,99
Krultang (19mm of 32mm): €14,99
Stijltang: €16,99




Liefs Marelle x

Reacties

Populaire posts