BE CREATIVE MAKE UP: SPRING SUMMER COLLECTION 2017



Calling all fun loving BE Girls! Maak kennis met de BE Wonderful Spring Summer Collection van BE Creative Make Up en waan je komend seizoen in het bruisende Miami Beach, waar het leven een strand is en het feest nooit eindigt... Een zwoele huid, verleidelijk aangezette ogen en gehighlighte jukbeenderen voor een instant wow-effect.



WONDERFUL EYESHADOW PALETTE - €19,95
Alle oogschaduwkleuren die je het komende seizoen nodig hebt om volop in de spotlight te staan, vind je in ons nieuwe Wonderful Eyeshadow Palette. Het palet bevat 3 lichte kleuren en 2 diepe bruin- en paarstinten, waarmee je de meest verleidelijke ooglooks creëert voor overdag op het strand of 's nachts op de dansvloer. Bovendien bevat het palet een volwaardig oogschaduw penseel, zodat je altijd en overal een professioneel resultaat behaalt, zonder moeite! 



BAKED BRONZER - €14,95
Bezorg je huid een prachtig zongebruind effect met de koepelvormige Baker Bronzer. De Bronzer is bovendien ideaal om ook je hals en decolleté te voorzien van een vleugje zon

BAKED HIGHLIGHTER - €14,95
Wegens overweldigend succes is de Baked Highlighter weer helemaal terug van weggeweest! Hij maakt vanaf heden deel uit van het vaste assortiment en wordt meteen ook gelanceerd in een tweede tint: Allure, die rozer is en daardoor in het bijzonder de koelere huidtypes zal flatteren.


LIQUID HIGHLIGHTER - €14,95
Zet je teint volop in de kijker met de Liquid Highlighter. De lichtreflecterende pigmenten voorzien jouw gelaat van een prachtige glans zodat je straalt als nooit tevoren. Draag hem subtiel voor een gezonde glow, of bouw hem op tot intense highlight die elke Instagram-fan onmiddelijk doet dubbel tappen!
001 Rosy
002 Sandy


KISS & GO - €11,95
3 nieuwe kleuren in ons bestaande Kiss & Go-assortiment die al snel onmisbaar zullen zijn in jouw make-uptas! Naast de heerlijk felle kleurtjes die er al in het gamma waren, lanceren we dit seizoen 3 prachtige nude-tinten. Ze zijn even makkelijk aan te brengen als een lippenbalsem, laten jouw lippen er meteen verzorgd uitzien en geven de finishing touch aan je dagelijkse make-up look. Geniet van de romige textuur en de zachte glossy finish
006 Twisted
007 Jingle
008 Fusion


De BE Wonderful Spring Summer Collection is nu verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.


Liefs Marelle x



Reacties

Populaire posts