I Heart Makeup - Golden Bar

In het Kruidvat kan je momenteel een paar producten kopen van het merk ' I Heart Makeup'. De golden bar en twee blushed hearts. Zelf kocht ik de golden bar! I heart makeup is vooral bekend voor de "chocolate bars".


De verpakking heeft de typische vorm van een chocoladereep. Elke editie heeft zijn eigen naam en kleur. Deze is de golden bar dus een gouden verpakking met 16 kleurtjes. I heart makeup heeft het hele idee wat gekopieerd van Too Faced. Jammer genoeg ruiken deze palettes niet naar chocolade!


Het palette bevat dus 16 oogschaduwkleurtjes: Collection, Ribbon, Edible, Tablet, Wrapped, Wrapper, Foil, Golden, Bar, Box, Block, Gift, Limited, Cocoa, Beans & Chocolatier. Wat ik zeer handig vind, is de grote spiegel vanbinnen. Deze is zeer gemakkelijk om oogschaduw aan te brengen. Het kwastje dat erbij is geleverd, gebruik ik niet. Ik vind het niet zo prettig om zo oogschaduw aan te brengen.


Van boven naar onder: Collection, Ribbon, Edible, Tablet en Wrapped. 
Wrapper, Foil, Golden, Bar, Box en Block.
Gift, Limited, Cocoa, Beans en Chocolatier

Wow de kwaliteit van de kleuren zijn echt geweldig! Eén voor één geven ze veel kleur af. De glitterkleuren bevatten veel glitters. Bij het aanbrengen moet je wel opletten met de glitters. Als je ze goed aanbrengt, blijven ze echt lang zitten.

Te koop voor €7,99 in het kruidvat!
Liefs Marelle x

Reacties

Populaire posts