Prêt-à-Lumière - Catrice

Naar goeie gewoonte brengt Catrice maandelijks een limited edition uit. Vanaf december kan je de Pret-à-Lumière collectie kopen. De lijn is geïnspireerd door highlights: strobing is de make-up trend van het jaar. De lijn bestaat uit producten die een perfecte gloed beloven. Van klassieke poeders tot vloeibare formules. Ook zijn er verschillende tinten van flatterend nude tot rosé, allemaal voor het highlighted van je gezicht.

Prêt-à-Lumière by CATRICE – Glam & Doll Sparkling Lashes Mascara - €3,99

Glans & Glinster. De populaire Glam & Doll Mascara is verrijkt met een fijne glans. Kan individueel gedragen worden of als toplaag voor een glanzend effect. 

Prêt-à-Lumière by CATRICE – Lip & Eye Brow Lifter - €3,59
Radiant Rose

Golden Glow

HIGHlight. Een crèmige  textuur met lichtreflecterende pigmenten in penvorm – gemakkelijk in gebruik en perfect voor onderweg. Breng prachtige champagne of rosé highlights aan onder de wenkbrauwboog voor een zichtbaar liftend effect of op de lippenboog voor voller ogende lippen. Verkrijgbaar in C01 Radiant Rose en C02 Golden Glow. 

Prêt-à-Lumière by CATRICE – Vinyl Gloss-In-Stick - € 4,99
Vinyl Lippen. Gegarandeerd gladde, glanzende lippen met deze dunne lippenstift. De Gloss-in-Stick is eenvoudig in gebruik en uitgebracht in de kleuren palissander en nude. Verkrijgbaar in C01 Nude Coutoure en C02 Strobe In Rosewood



Prêt-à-Lumière by CATRICE – Face Glow Definer - €3,99
Sterrenstof. De crèmige highlighter heeft een speciale applicator voor gerichte accentuering van de gelaatstrekken. Een warme gouden kleur en een koele rosé tint maken iedere look compleet, bijvoorbeeld door aanbrengen op de jukbeenderen of onder de wenkbrauwboog. Verkrijgbaar in C01 Golden Glow en C02 Radiant Rose. 
 


Prêt-à-Lumière by CATRICE – Illuminating Serum Primer - €3,99
Vloeibare Illuminatie. Vloeibare primer in licht, neutraal beige met gouden glans. In combinatie met een foundation geeft deze all-rounder een subtiel effect, maar bij individueel gebruik ontstaat een intensieve glans. De pipet applicator zorgt voor de perfecte dosering. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights

Prêt-à-Lumière by CATRICE – Strobing Gel Highlighter - €4,99
Stralende Huid. De gel in een elegant glazen potje bevat lichtreflecterende pigmenten en zorgt voor een rosé-bronzen glans. De unieke lichtreflecties geven je teint een frisse look. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights


Prêt-à-Lumière by CATRICE – Highlighting Powder - €4,99
Lichtgevende Liefde. Een ultrazachte poeder die eenvoudig blendt. Breng aan bovenop crèmige producten. De Highlighting Powder versterkt het strobing effect.. Nude, goud en rosé scoren extra punten vanwege hun fijne glans. Verkrijgbaar in C01 Luminious Lights, C02 Golden Glow en C03 Prismatic Pink.
Luminious Lights
Golden Glow


Prismatic Pink















Naar wat ben jij benieuwd? Ik kijk vooral uit naar de Lip & Eye Brow Lifter, Vinyl Gloss-In-Stick & Face Glow Definer.



Te koop vanaf december in het Kruidvat!


Liefs Marelle x





Reacties

Populaire posts