New in - Primark

Onlangs ben ik naar de Primark geweest. Ik vind het prettig om naar de Primark te gaan. Telkens vind ik er wel iets leuk! Nu kocht ik opnieuw een paar toffe spulletjes.

Ik kocht deze twee truitjes in het roze en okergeel/bruin. Ik vind zo'n truitjes zeer gemakkelijk om dagelijks te dragen.

De kerstcollectie (foute kersttruien) waren reeds aanwezig! Elk jaar vind ik het grappig om een nieuwe kersttrui te kopen. Ik kocht deze schattige trui voor maar €9. 


Zoals elk jaar koop ik ook nieuwe sjaal (€9). Nu zijn vooral oversized sjaals in. Zelf vind ik deze soms moeilijk om te dragen. Ik kocht ook nog een nieuwe muts (€5). Ik heb een liefde/haat verhouding met mutsen. Ook al heb ik genoeg mutsen, ik draag ze niet. Daarmee heb ik mijzelf voorgenomen om bewust deze nieuwe muts te dragen!

Deze mooie oorringen moest ik ook meenemen.
Primark heeft ook een beautyafdeling, PS. Ik heb nog nooit echt hiernaar gekeken maar ze hadden een mooie rosé lijn. Ik kocht een nieuwe borstel (€4). Deze heb ik al gezien bij andere bloggers. Ik was er zeer benieuwd naar. Het originele merk is nogal prijzig. Vooraleer ik daarin investeer, wil ik eerst deze goedkope variant testen.

Ik kocht ook deze "pimpel popper". Het zou ideaal zijn om puistjes en mee-eters te verwijderen. Hier ben ik ook benieuwd naar! Dit kostte €1,50.
In november start ik met een opleiding MUA. Hiervoor kocht ik dit mengpalet (€3) voor make-up en haarbandjes (€2).

Tot slot kocht ik nog enkele basics omdat ze goedkoop en goed zijn in de Primark. Wattenschijfjes (€0,50) en oorstokjes (€1).


Zo dit was alles wat ik heb gekocht! Ik ben wel tevreden over mijn aankopen. Jammer genoeg heb ik geen leuke pyjama gevonden. Het is bijna een traditie dat ik elke keer een pyjama meeneem.
Wat vinden jullie zo leuk aan de Primark?

Liefs Marelle x



Reacties

  1. Bedoel je met een pyjama een Onesie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Neen een pyjama :)
      Ik koop graag pyjama's van Disney maar toen vond ik geen naar mijn smaak :). Groetjes Marelle

      Verwijderen
  2. Haha, wat een leuke spullen. Ik ga je volgen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts