Catrice Limited Edition - Kaviar Gauche

Vandaag hebben wij voor jullie een sneak peek! Het gaat over de nieuwe limited edition van Catrice. Zelf kijk ik altijd in het kruidvat naar de LE van Catrice. Ik vind telkens wel iets mooi. Geef toe, een LE is altijd mooier, net omdat het beperkt is! De LE draagt de naam 'Kaviar Gauche' of 'Bloem van de Nacht'. Kaviar Gauche is een Duits modehuis. Het is al de tweede samenwerking tussen Catrice en Kaviar Gauche. De limited edition, combineren bloemen en wonderlijke details met elegante kleuren als donkerrood, roze en nude.


Kaviar Gauche by CATRICE – Eye Shadow Palette - €4,99
 
Gouden Bloesem. Drie matte poeder oogschaduws in perfect op elkaar afgestemde trendy kleuren en een parelroze tint. Met het geïntegreerde spiegeltje en de prachtige gouden bloesemprint is dit palette een echte eyecatcher. Verkrijgbaar in C01 Iris Sauvage.

Kaviar Gauche by CATRICE – Cream Eye Shadow & Liner - €3,99

Antieke Pigmenten. Sterk gepigmenteerde oogschaduw met een langhoudende, crème-textuur. Kan gebruikt worden voor een precieze eyeliner of als oogschaduw om gericht hightlights aan te brengen rondom de ogen. De gouden tint in een vintage look heeft een prachtige, metallic glans. Verkrijgbaar in C01 Force D'Or.

Kaviar Gauche by CATRICE – Lip Colour - €3,99
 
 

Bloemenjurk. Twee lipsticks: roze met een glanzende finish en donkerrood met een matte textuur. De crème-lipstick verdeelt makkelijk over de lippen. Verkrijgbaar in C01 Nude Sublime en C02 Fleur Du Soir. 

Kaviar Gauche by CATRICE – Highlighter - €4,59
Zijdezachte weerspiegeling. Dankzij de lichtreflecterende pigmenten ben je met de twee-tinten poeder highlighter verzekerd van een elegante glow. De zijdezachte textuur in de vorm van een bloesem is perfect voor alle huidtinten. Verkrijgbaar in C01 Clair De Lune. 

Kaviar Gauche by CATRICE – Nail Lacquer - €2,99




Precieze Kleur. Vier nagellakjes in de kleuren transparant roze met een gouden glinstering, licht taupe, donkerrood en subtiel nude.
Verkrijgbaar in C01 Nude Sublime, C02 Nuit Fleurie, C03 Fleur Du Soir en C04 Rose D‘Or.



Kaviar Gauche by CATRICE – Beauty Bag - €4,99
Best Case. De hoge kwaliteit vinyl stof en de extravagante look maken van dit make-up tasje een echte eyecatcher. Het biedt ruimte voor al je belangrijke beauty producten en valt op dankzij details als de gouden rits. 

Ik ben vooral benieuwd naar de highlighter, lipsticks en de oogschaduw. Jullie?



“Kaviar Gauche” by CATRICE is van oktober tot november 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


Liefs Marelle x

Reacties

Populaire posts