Fashion Avant-première The Intern.

Ik ontving vorige week een uitnodiging voor de Avant Première van  een nieuwe film met Robert De Niro en Anne Hathaway, namelijk The Intern.
The Intern draait om een man, Ben (gespeeld door Robert De Niro), die na zijn pensioen en de dood van zijn vrouw niet goed weet wat te doen met zijn vrije tijd en besluit om (als 70 jarige welliswaar) stage te lopen binnen het bedrijf "About a Fit" van Jules (gespeeld door Anne Hathaway).

Jules is een self made woman die een online fashion store heeft opgestart vanuit haar passie voor mode. Het bedrijf wordt steeds groter en mensen stellen haar leiderscapaciteit en kunnen steeds meer in vraag. Daarnaast stopt ze enorm veel vrije tijd in haar werk wat enorm veel druk legt op haar gezin.

Doorheen de film zie je de band tussen Ben en Jules steeds sterker worden en zie je hoe ze samen proberen hun leven opnieuw op orde te krijgen en zin te geven.

De Fashion Première vind plaats in Kinepolis Antwerpen. Bij aankomst kregen we een speciaal polsbandje waar we de zaal mee mochten betreden, we werden gefotografeerd voor een promotiebord van de film en we kregen bij het binnenwandelen van de zaal nog een glaasje cava aangeboden.


Op het event waren heel wat grote modebloggers aanwezig en ook een paar bekendere gezichten zoals Veronique De Kock, Tatjana Beloy en Jess Donckers.

Ik had voor deze gelegenheid mijn mama meegenomen aangezien mijn co-blogster Margot door omstandigheden niet mee kon :(  Hopelijk kan ze er de volgende keer wel bij zijn :)

De film op zich is zeker en vast een aanrader. Je wordt echt van in het begin meegezogen in het verhaal en je kan niet anders dan meeleven met de personages. Een film met heel wat humor en af en toe een beetje sentiment !! 
Vanaf 30 september op het witte doek.  

Reacties

Populaire posts