Zomercollectie Yves Rocher 2015

Hey iedereen,

Vandaag nemen we samen met jullie een kijkje in de nieuwe zomercollectie van Yves Rocher.
De volledige collectie bestaat uit:
- Een parfum
- Een douchegel (zelfde geur van het parfum)
- Nagellakjes
- Glossy lip pen in verschillende kleuren
- Blush
- Oogschaduwcrème
-...

Wij hebben voor jullie het parfum, de douchegel en de nagellak getest.

Het Parfum kwam ons qua geur zeer bekend voor. De geur is lichtjes te vergelijken  met aqua di gioia.
Een zeer frisse en aangename geur maar jammer genoeg vervliegt de geur enorm snel. Voor mij komt dit parfum qua eigenschappen meer overeen met een verfrissende bodyspray.
Momenteel loopt er een actie bij Yves Rocher. Je kan dit parfum kopen voor €19 ipv €32 en je krijgt de douchegel er gratis bovenop.
De douchegel lijkt qua geur helemaal niet op het parfum als je eraan ruikt maar wanneer je doucht herken je duidelijk dezelfde geur. Net zoals bij het parfum blijft de geur niet heel lang hangen op de huid.

Verder hebben we ook de nagellak getest. De zomercollectie bevat zeven nieuwe nagellak kleuren.
Tangerine intense, Parfait rose clair, Corail doux, Bleu océan, Bleu aqua, Anthracite iridescent & Rose Azalée. Rose Azalée is een mooi koraalrood. Dit kleurtje is echt heel mooi en perfect voor de zomer! De dekking is zeer goed, één laagje is voldoende. Het borsteltje vind ik ook heel fijn, wel opletten dat je niet teveel  nagellak in een keer gebruikt.
Na drie dagen zijn er nog geen chips (uitzonderlijk, meestal heb ik dit al na een dag). Het is echt topkwaliteit. Ik had al een tijdje geen nagellak meer gekocht bij Yves Rocher, ik weet eigenlijk niet waarom want het is echte goede kwaliteit. Per flesje van 5ml betaal je €5,95 (online is er tijdelijk aanbieding van -33% dus betaal je slechts €3,95).

Indien je een kijkje gaat nemen bij Yves Rocher vraag dan zeker een klantenkaartje aan , op die manier kan je genieten van talrijke acties en promoties en blijf je steeds op de hoogte van de nieuwste promoties uit het assortiment ;) 

Liefs Marelle xx.








Reacties

  1. Oelala, aqua di gioia vind ik zelf heel lekker, dus ik ben heel benieuwd geworden naar deze geur! Leuk artikel en lekker uitgebreide review

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De geur gelijkt er enorm op! Alleen blijft deze wel niet zo lang :(. Dankje voor de reactie!

      Liefs x

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts