Max & More Make-up site

Hey iedereen ,

Zoals jullie waarschijnlijk wel al hebben gemerkt ben ik persoonlijk zeer tevreden over de producten van het make-up merk Max & More (te verkrijgen in de Action).
Nu wou ik wel eens weten wat er allemaal in het assortiment zat aangezien je in de action altijd maar een selectie uit het assortiment ziet.

Wat ik niet wist is dat dit merk een site heeft (volledig in het Engels) waarop je alle producten uit het assortiment kan terug vinden namelijk http://www.maxmakeup.eu/.
Op de site kan je ook de laatste nieuwe producten uit het assortiment bekijken zodat je steeds op de hoogte bent van wat er nog in de winkel kan komen.
Veder kan je via deze link ook een aantal tips en tricks terugvinden over hoe je vloeibare eyeliner aanbrengt of hoe je je huid zachter kan maken.

De site is op zich vrij beperkt aangezien het eigenlijk een verzameling vormt van alle producten in het assortiment. Je kan dus geen producten kopen via de site zelf. Maar het is altijd wel tof om te weten wat de laatste nieuwe producten zijn en wat er nog allemaal in de winkelrekken terecht kan komen.

Bekijk de site zeker eens want er komen zeker en vast nog reviews over producten van dit merk ;)

Liefs,
Ellen.

Reacties

Populaire posts